Wat fijn dat u een kijkje neemt op de website van onze school!

Een basisschool kiezen voor uw kind(eren) is voor elke ouder een belangrijke beslissing. Ieder kind volgt immers minstens acht jaar basisonderwijs. Ouders gaan dan ook vaak weloverwogen te werk. Er zijn ook verschillen tussen scholen. In sfeer, visie, de onderwijskundige aanpak en de manier van omgang met kinderen en ouders. Wij willen u graag helpen een weloverwogen keuze te maken.

AANMELDEN 4-JARIGEN  2021-2022
Informatieavond en inloopochtend
Om een goed beeld te krijgen van onze school houden we op donderdag 7 januari om 19.30 uur een informatieavond die in het teken staat van onze school en het onderwijs dat wij verzorgen. Hiervoor nodigen we alle ouders van nieuwe leerlingen van harte uit. Ook kunt u samen met uw zoon of dochter op maandag 11 en donderdag 14 januari 's ochtends binnenlopen om een kijkje te nemen in onze school. Op maandag 11 januari starten we om 08.30 uur met een weekopening. Mocht een van bovenstaande momenten niet uitkomen, dan vragen we u een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek en rondleiding door de school. 

Aanmelden nieuwe leerlingen
Kinderen die 4 jaar oud worden in de periode van 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022 kunnen door ouders/verzorgers worden aangemeld op onze school. Dit kan op  ..........januari 2021 van 15.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Voor verdere uitleg kunt u op deze link klikken.