Samen leren, samen leven
Rees Litjens
Hallo, ik ben Rees. Ik ben vorig jaar, na 40 jaar met veel plezier op O.B.S. de Ontdekking  (eerder O.B.S. de Vossener) gewerkt te hebben, gestart op de Triolier. Het eerste jaar is omgevlogen: ik heb genoten van alle nieuwe dingen, samenwerking met fijne collega’s, de goede sfeer binnen de school en de grote betrokkenheid van de ouders.
 
Ook dit jaar werk ik samen met Annejelle in (of is het op?) het pirateneiland. Ik heb er weer heel veel zin in en wij bouwen samen verder aan een fijne, warme sfeer waarin kinderen kunnen groeien en bloeien.
 
In mijn vrije tijd ga ik veel wandelen en lees ik graag dikke spannende boeken. Verder zing ik met veel plezier in een koor en speel ik volleybal. Zelf bakken vind ik gezellig, maar vooral erg lekker. En verder werk ik graag in de moestuin en geniet ik samen met mijn man van onze mooie tuin, de kippen en 4 schaapjes.

Annejelle Maas
 Mijn naam is Annejelle Maas en op donderdag en vrijdag sta ik als leerkracht in het pirateneiland. Op dinsdag ben ik ook op school, maar heb ik geen groep. Op die dag ben ik met andere zaken bezig, omdat ik ook onderbouw coördinator ben. Als onderbouw coördinator ben ik het aanspreekpunt van de groepen 0 t/m 4 en zorgen we ook voor een doorgaande lijn tussen de Boemeltrein en de groepen 1-2.
Ik heb een zoon van 14, Rik, die nu alweer in de derde klas van het middelbaar onderwijs zit.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik speel namelijk cornet, dat is een kleine trompet. Iedere vrijdag hebben we hiervan repetitie en sinds twee jaar zit ik ook in het bestuur van deze vereniging, MV Valuas. Verder lees ik heel graag en doe ik graag leuke en gezellige dingen met Rik en met vrienden. En vanaf september ga ik mee repeteren aan een musical, Scrooge, om die in december 2018 in de Maaspoort ten uitvoering te brengen. Ik heb hierin een kleine rol, maar Rik heeft een grote rol. Dus we staan samen op het podium! Hoe trots kun je zijn! Ook ben ik een trotse peettante van een super lief meisje, Janne, waar ik ook graag mee speel en soms op pas!
Ik hoop dat jullie net als ik (alweer bijna 20 jaar) een superleuke en leerzame tijd hebben op de Triolier en er later nog vaak aan terug zullen denken!