Samen leren, samen leven
Rees Litjens
Ik ben Rees en sta samen met Annejelle in de junglegroep. Ik heb 40 jaar met veel plezier gewerkt op O.B.S. de Ontdekking  (eerder O.B.S. de Vossener), maar helaas moest de school, vanwege krimp, sluiten. Maar de sluiting bracht ook nieuwe kansen en uitdagingen: namelijk de start op de Triolier. 

Ik vind het spannend maar heb er ook heel veel zin in om de nieuwe school, collega’s, kinderen en ouders te leren kennen. En ik hoop, samen met Annejelle, in onze groep een fijne, warme sfeer te creëren, waar kinderen kunnen groeien en bloeien.
 


In mijn vrije tijd ga ik veel wandelen en lees ik graag dikke spannende boeken. Verder zing ik in een koor en speel ik volleybal. Zelf bakken vind ik gezellig, maar vooral erg lekker. En verder werk ik graag in de moestuin en geniet ik samen met mijn man van onze kippen en de schaapjes.
 
In onze groep ben je altijd welkom! 
 

Annejelle Maas
 Mijn naam is Annejelle Maas en ik ben 43 jaar oud (of jong...). Ik ben vanaf 1997 werkzaam in het onderwijs, waarvan alweer 18 jaar op O.J.B.S. de Triolier.

Ik werk als leerkracht in groep 1-2b (op donderdag en vrijdag) en iedere dinsdag ben ik  ambulant, omdat ik ook onderbouwcoördinator ben. Dat betekent dat ik het aanspreekpunt ben voor de Boemeltrein t/m groep 4, zowel voor collega's als ouders. Tevens maak ik deel uit van het O.T (onderwijsteam), waarmee we een keer in de twee weken bij elkaar zitten. Komend schooljaar gaan we als team aan de slag met Jeelo (wereldorientatie) en ga ik mezelf verdiepen in Kijk (leerlingvolgsysteem voor kleuters) en in meer/hoogbegaafdheid bij kleuters.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, omdat zij zo open en eerlijk zijn. En omdat ze heel graag dingen willen leren, nieuwsgierig zijn naar de wereld om hen heen.

In mijn vrije tijd lees ik heel erg graag, het liefst literaire thrillers. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn zoon Rik (die alweer 13 jaar is en nu begonnen is op 2 gymnasium), met vrienden en ik maak zelf muziek. Ik speel namelijk cornet bij muziekvereniging Valuas in Venlo. Bij deze vereniging maak ik ook deel uit van het bestuur. Ik ben daar coordinator opleidingen en het aanspreekpunt voor de brassband.

Jullie zien dat ik weinig tijd heb om me te vervelen en eerlijk gezegd...in het onderwijs verveel je je nooit! Iedere dag is weer anders!