Loes Nissen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Loes Nissen. Ik ben 38 jaar oud en kom uit Venlo. 

Op dinsdag werk in de Talentenvijver en op woensdag om de week, donderdag en vrijdag in de Droomboom. Daar heb ik samen met Dorette de groep. 's Morgens starten we altijd in de stamgroep en daarna worden de groepen 3 en 4 gesplitst. De kinderen krijgen dan instructie van lezen, reken en schrijven. 's Middags zitten we met de stamgroep weer bij elkaar en doen we dingen zoals tekenen, jeelo en gym.

Ik ben getrouwd met Frank. Onze dochter Tess is 7 jaar oud en onze zoon Gijs wordt binnenkort 3 jaar oud. 

In mijn vrije tijd ga ik graag een hapje eten, naar de bioscoop, winkelen en spreek ik af met vrienden. 

Ik vind het ontzettend leuk dat ik bij jullie op school mag werken. We gaan er een gezellig jaar van maken!


Dorette Houwen

Mijn naam is Dorette Houwen. Ik ben op maandag, dinsdag en de woensdag om de week, werkzaam in groep 3-4b, de Droomboom. Op de andere dagen staat Loes Nissen in onze groep.

Na de Pabo ben ik meteen begonnen op OJBS de Triolier. Eerst in groep 3-4, daarna even in groep 5-6 en toen weer terug naar groep 3-4. Ik vind het geweldig om te werken met kinderen en om te zien hoe enthousiast ze met hun werkjes bezig zijn. Ik geniet hier enorm van! Vooral het lees- en rekenproces vind ik erg mooi om te zien hoe dit zich ontwikkelt bij ieder kind. 
 
In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn man Leon en onze zoon Siem, gezellig kletsen met vriendinnen, sporten, op vakantie gaan of shoppen.
 
Heel veel plezier, op de Triolier!