Samen leren, samen leven
Rianne Crins
  Mijn naam is Rianne, ik ben 31 jaar oud en woon in Beesel. Ik werk sinds vorig jaar in de Schatkist en hier heb ik ook dit schooljaar weer enorm veel zin in! Ik werk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de Schatkist. Op dinsdag heb ik extra taken als bouwco÷rdinator van de bovenbouw, Marie-JosÚ vervangt dan in onze groep.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, te lezen en films te kijken. Ik kan lekker wegdromen bij een goed boek of een goede film! Verder sport ik in de sportschool en vind ik het ook heerlijk om een stuk te wandelen en onderweg ergens een terrasje te pikken! 1 keer in de 2 weken ben ik te vinden bij Jong Nederland Beesel waar ik samen met de kinderen hele leuke groepsavonden beleef.

In de Schatkist gaan we er dit jaar een super gezellig en leerzaam schooljaar van maken. Samen met alle kinderen gaan we ervoor zorgen dat we veel plezier en lol hebben met elkaar! Ook vind ik het heel belangrijk om samen met elkaar te leren en leuke dingen te maken. We hebben al schatkistjes gemaakt waar we onze eigen belangrijke spullen in kunnen bewaren! Ben je benieuwd naar deze schatkistjes en de rest van onze groep loop dan gerust een keertje binnen! Ik wens iedereen heel veel plezier komend schooljaar!
 
Groetjes,
Rianne