Samen leren, samen leven
Rianne Crins
 Mijn naam is Rianne, ik ben 30 jaar oud en woon in Beesel. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in groep 7-8 werk ik sinds dit schooljaar in groep 5-6, de Schatkist. Hier heb ik enorm veel zin in! Ik werk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de Schatkist. Op dinsdag heb ik extra taken als bouwco÷rdinator van de bovenbouw, Imke staat dan in onze groep.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, te lezen en films te kijken. Ik kan lekker wegdromen bij een goed boek of een goede film! Verder sport ik in de sportschool en vind ik het ook heerlijk om een stuk te wandelen en onderweg ergens een terrasje te pikken! 1 keer in de 2 weken ben ik te vinden bij Jong Nederland Beesel waar ik de oudste seniorengroep begeleid in het worden van leiding.

In de Schatkist gaan we er dit jaar een super gezellig en leerzaam schooljaar van maken. Samen met alle kinderen gaan we ervoor zorgen dat we veel plezier en lol hebben met elkaar! Ook vind ik het heel belangrijk om samen met elkaar te leren en leuke dingen te maken. We zijn al begonnen met het maken van schatkistjes waar we onze eigen belangrijke spullen in kunnen bewaren! Ben je benieuwd naar deze schatkistjes en de rest van onze groep loop dan gerust een keertje binnen! Ik wens iedereen heel veel plezier komend schooljaar!