Rianne Crins
  Mijn naam is Rianne, ik ben 32 jaar oud en woon in Beesel. Op maandag, donderdag en vrijdag werk ik in de Schatkist. Op dinsdag heb ik extra taken als bouwcoördinator van de bovenbouw en op woensdag begeleid ik sinds dit schooljaar individuele kinderen, hier heb ik ook heel veel zin in. De dagen dat ik andere taken vervul staat Inge in de groep.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, te lezen, films te kijken en gezellige dingen te ondernemen met familie en vrienden. Sinds de zomervakantie woon ik in mijn nieuwe huis, wat mij enorm goed bevalt. Om mijn conditie een beetje op peil te houden sport ik elke week bij de fitness in Belfeld.

In de Schatkist gaan we er ook dit jaar weer een super gezellig en leerzaam schooljaar van maken. Samen met de kinderen zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt en een hoop dingen kan leren bij ons in de groep. Met z'n allen hebben we regels en afspraken bedacht die ons hierbij gaan helpen. Naast rekenen, taal, spelling en lezen vinden we het heel erg leuk om spelletjes te spelen en lekker te knutselen. Ben je benieuwd geworden naar onze groep, kom dan gerust een keertje kijken.
Ik wens iedereen weer een super gezellig en leerzaam schooljaar toe!

Groetjes,
Rianne