Imke Smits

Mijn naam is Imke Smits en ik ben 28 jaar oud.
Ik woon in Venlo, samen met mijn vriend Niek. Iedere dag kom ik met mijn auto op en neer naar Reuver.

Ik werk nu zo'n 7 jaar op de Triolier en dat doe ik met ontzettend veel plezier.
Ik sta vijf dagen per week in groep 7-8b bij de Avonturiers. Ik vind het heel erg leuk om iedere dag met de kinderen te werken en zo samen nieuwe dingen te leren.
Het schoolkamp en de eindmusical vind ik extra leuk in groep 7-8!
 
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een spannend boek te lezen en erop uit te gaan met mijn vriend of vriendinnen. Ook houd ik ontzettend veel van dansen. Wanneer ik een goed deuntje hoor wil ik het liefste meteen gaan swingen!
Verder maak ik graag mooie en verre reizen samen met Niek. We zijn onder andere al in Thailand, Vietnam en Peru geweest. Hopelijk kunnen we volgend jaar ook weer een mooie reis maken. Canada staat hoog op mijn lijstje!

Jullie weten nu al een klein beetje meer over mij.
Heb je nog vragen aan of wil je een keertje komen kijken in onze groep?
Je bent van harte welkom. Misschien tot dan!


 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lotte Aerdts en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit Venlo. Ik woon samen met mijn vriend Frank hier in Reuver. 
Na de Pabo kon ik gelijk aan de slag op OJBS de Triolier. Ik heb het hier enorm naar m'n zin. De hele week ben ik te vinden bij de Avonturiers. Ik heb er super veel zin om samen met de kinderen er een gezellig en leerzaam schooljaar van te maken!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met mijn hond Toff en met Frank een lang stuk te wandelen. Ik ben altijd in voor een spelletje en ben dan ook erg fanatiek! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om een spannende film te kijken. 
Ik wens jullie allemaal heel veel plezier op de Triolier!