Bezoek Sinterklaashuis in de Graasj
Op 27 november hebben de kleutergroepen een bezoek gebracht aan het Sinterklaashuis in de Graasj. De kinderen konden in  groepjes aan de slag met het bezorgen van pakjes, puzzels oplossen, dansen met Piet, liedjes zingen bij Sinterklaas en nog veel meer. Op het laatste was er nog tijd om even vrij te spelen in de Graasj. We hadden ook nog allemaal wat lekkers van Sinterklaas en zijn Pieten mee naar huis gekregen! Het was een super gezellige ochtend!Bezoek tandarts.
We hebben in de kleutergroepen en de Boemeltrein bezoek gehad van een echte tandarts. Ze kwam ons leren hoe we heel goed onze tanden moesten poetsen. Ook kregen we een mondkapje, en handschoen een tandenborstel en een kleine tube tandpasta.

Het was een super leerzame ochtend!
 

Op bezoek bij de groenten boerderij van boer van Wijlick.
In het kader van het Jeeloproject zorgen voor jezelf en de ander, zijn we naar de versboerderij van meneer van Wijlick geweest. We werden welkom geheten door meneer van Wijlick zelf. De helft van de groep mocht op een echte tractor zitten en bij de koeien kijken terwijl de ander helft in de groentenwinkel ging kijken. Allerlei groenten hebben we bekeken en tot slot kregen we een lekker druifje.

Ook was er nog tijd om de paarden te aaien. Wel spannend allemaal en we hebben veel geleerd!