Bezoek aan Albert Heijn
Op 21 november zijn we met alle kleuters naar de Albert Heijn in Reuver geweest. Dit in het kader van het thema 'Omgaan met geld'. 
De kinderen mochten kijken bij de bakkerij, de lege flessen automaat bedienen, vakken vullen (met chips en snoepjes!), even voelen hoe koud het in de diepvries was en als klap op de vuurpijl mocht ieder kind ook nog zelf aan de kassa zitten en artikelen scannen!
Verder werden we nog verwend met drinken, wat lekkers, een kleurplaat en een petje! Super dankjewel Jill en de papa en mama van Jill!

    

    
 

Sintermerte
Natuurlijk hebben wij op school ook mooie lampionnen gemaakt voor Sintermerte. Met hulp van ouders, oma's en Rees zijn ze echt weer prachtig geworden!
  


Leren van letters
In de Vlindertuin zijn we heel druk bezig met het leren van letters. Vorige week hadden we de letter 'r' geleerd en deze week is de letter 'd' aan de beurt. Tijdens de werkles hebben we allemaal werkjes gemaakt om de letter 'd' te oefenen.   

   

  


Weekopening Vlindertuin

De Vlindertuin had op 11 november voor de eerste keer de weekopening. We hebben werkjes laten zien over de herfst en over het thema geld. Verder hebben we een dansje gedaan op tsjoe tsjoe wa. Hier konden we lekker gek op doen. Het was in het begin even spannend, maar het is super goed gegaan!
 

 
  
  
 

Start van het nieuwe schooljaar.
In het Pirateneiland zijn we het nieuwe schooljaar weer goed gestart. De kinderen hebben al piraten geknutseld en gekleurd en gespeeld met alle andere materialen in de groep. Ook de nieuwe kinderen in de groep zijn al gewend en komen met veel plezier naar school.
Vanwege het lekkere weer hebben we ook al heerlijk buiten kunnen spelen. We gaan er met z'n allen een super mooi en gezellig schooljaar van maken waarin we heel veel nieuwe dingen zullen ontdekken en leren!