23-09-2022
We zijn bezig met het project 'Zorgen voor jezelf en anderen'. Hier leren we veel nieuwe dingen over gezond eten en over ons lijf. We leren dat het belangrijk is om goed voor onszelf en anderen te zorgen en dit doen we dan ook lekker in onze eigen spa welness.22-04-2022
Vandaag hebben we op onze school de koningsspelen gehad. We hebben de hele ochtend buiten gesport en spellen gedaan. Veel kinderen waren ook nog eens in het oranje gekleed, dat zag er super mooi uit.
Na een spannende finale volgde nog de prijsuitreiking en van de groepen 1-2 had iedereen een mooie oorkonde verdiend!

         

         

      

 

05-04-2021
Vandaag was het zover, alle leerkrachten van de Triolier en de Boemeltrein waren jarig! We zijn vanmorgen begonnen met een gezellige verjaardagskring. We werden verrast met een superleuk groepscadeau. Alle stamgroepouders hebben samen met de kinderen een prikbord voor in de groep geknutseld, wat zijn we hier blij mee!
Daarna hebben we in alle groepen spelletjes gespeeld, gekleurd en genoten van een lekkere traktatie. Na de pauze was het tijd voor een optreden van de meespeelband. We hebben er een gezellig feestje van gemaakt! 01-02-2022
Bij het Pirateneiland hebben we deze week weer heerlijk geklommen en geklauterd in de speelzaal. Alle spullen stonden opgesteld en we mochten zelf kiezen waar we op wilden. Er waren ook glijbanen! De kinderen hebben genoten!
   

  


14-01-2022
De vakantie is voorbij en we zijn weer lekker gestart in de groepen. De kinderen van de Vlindertuin hebben deze week hard gewerkt en gespeeld. Van stoeien in de gymzaal tot het maken van een sneeuwpop voor op het raam. Op de foto's kunnen jullie zien dat we een hele gezellige week hebben gehad!


07-12-2021
Wat hebben we weer genoten van de afgelopen periode! Helemaal in de sinterklaas-sfeer hebben we allerlei activiteiten gedaan en waren we helemaal in de ban van de Sint en zijn pieten.
We hebben veel liedjes gezongen, konden ons verkleden als Sint of Piet, maakten knutselwerkjes en moeilijke schrijfoefeningen. Ook bereidden we natuurlijk een optreden voor Sinterklaas voor dat we op 3 december mochten laten zien aan de Sint.
Voor alle kinderen die helaas in quarantaine zaten, was er 's middags nog een echte Sint-drive-in! Ook deze kinderen konden zo vanuit de auto nog even genieten van de Sint en zijn Piet en kregen natuurlijk ook wat lekkers.
Nu gaan we onze klassen weer mooi versieren voor het volgende gezellige feest, kerstmis!
        

          


18-11-2021
Sintermerte 
Afgelopen vrijdag hadden we Sintermerte op school. We hebben in de school de optocht gelopen en liedjes gezongen. Na de optocht zijn we bij de troshoop gaan kijken en hebben we daar verder gezongen. Toen we terugkwamen in de klas lag er een lekkere verrassing klaar. Alle kinderen kregen namelijk een heerlijke wafel! 
09-11-2021
We zijn weer gestart met de lettertassen! Twee kinderen krijgen op vrijdag een letter tas naar huis met een letter eraan. Deze week was dat de letter r. Thuis gaan ze dan op zoek naar spullen waar de letter in verstopt zit. Zoals bijvoorbeeld raceauto, ram, rood, rijst. Deze spullen bekijken we samen in de groep en we leggen het woord erbij. Ook onderstrepen we de letter waar het om ging. We bekijken nog een filmpje over deze letter, we zoeken op een zoekplaat naar andere woorden met deze letter en schrijven de letter in de lucht en op het digibord. De kinderen doen altijd enthousiast mee!
07-10-2021
Een keer in de twee weken komt Manon (muziekcoach binnen de gemeente Beesel) bij ons in de groep de muziekles geven.
Omdat we bezig zijn met het thema gevoelens hebben we hier tijdens de muziekles ook over gezongen. Manon heeft ook altijd haar gitaar bij zich om de kinderen te begeleiden. Aan het einde van de les mochten alle kinderen ook eens de snaren bespelen.
      

Benthe heeft ons een stukje voorgelezen uit haar eigen boek. Super knap!
Deze week is ook de Kinderboekenweek gestart met als thema 'Worden wat je wil' en daarom gaan we natuurlijk nog veel meer voorlezen en lezen.