Hoi allemaal, 
We zijn in het Pirateneiland gestart met het maken van de kalenders. Dit is een schatkist geworden waarop van ieder kind apart een foto staat. Zo kunnen we altijd zien wie er bijna jarig is en wie de volgende is! Heel handig!

Ook zijn we gestart met het project Zorgen voor jezelf en anderen. Daarbij leren we wat gezond en ongezond voedsel is en hoe je jezelf moet verzorgen, maar ook hoe je elkaar kunt helpen en met elkaar kunt spelen. En gelukkig kunnen we dat laatste echt al heel goed, daar zijn we ook echt trots op!
In de klas zitten we met 25 kinderen, 14 meisjes en 11 jongens. Nu zijn Annejelle en Lotte onze stamgroepleiders, maar als Linda terug is van haar verlof komt zij op maandag en dinsdag in de groep en nemen we afscheid van Lotte.
We werken hard in onze groep, dat kunnen jullie ook zien op de foto's! Verder houden we van gezelligheid, voorlezen en dansen en zingen! Maar ook samen spelen in de speelzaal of buiten doen we erg graag. We hopen jullie snel een keer te zien bij het Pirateneiland!