Kerngezond challenge.
Met de enthousiaste mensen van kerngezond hebben een drietal leerlingen van onze groepen meegedaan aan de klassenchallenge van kerngezond. Daarbij moesten een ober, krachtpatser en cowboy een parcours afleggen. Fenna, Aukje en Aimy hebben hun uiterste best gedaan en strijden met hun tijd tegen de andere scholen die meedoen aan de challenge. 


Familiestamboom

In groep 5-6 hebben de kinderen hun eerste huiswerkopdracht mee naar huis gekregen. Ze moeten een familiestamboom maken. Een aantal kinderen is al enthousiast aan de slag gegaan en in de klassen is het resultaat dan ook al te bewonderen. 


Jeelo-thema 'omgaan met elkaar'.

Op onze school staat het thema 'omgaan met elkaar' centraal. In alle groepen wordt hard gewerkt en halen we zo nu en dan ook 'de wereld de school in'. Zo ook deze week in groep 5/6.

Tijdens een gastles over alzheimer en de werking van de hersenen hebben de kinderen in groep 5/6 en 7/8 veel geleerd. Ook hebben de kinderen uit de sterrenkijker 5/6a op woensdag samen met de ouderen bij de offenbeckerhof oud Hollandse spellen gespeeld. Zowel de kinderen als de ouderen hebben ervan genoten!
 

Start nieuwe schooljaar.

In groep 5/6 zijn we alweer hard aan het werk. Zo hebben de kinderen uit de sterrenkijker afgelopen vrijdag hun eerste expressieopdracht gemaakt. Daarbij moesten ze hun eigen naam feestelijk versieren op een zwarte achtergrond. Het resultaat mag er zijn. Ook de klok is weer een belangrijk onderdeel van de rekenles. We blijven hard oefenen!