Samen leren, samen leven
Eerste weekopening van het schooljaar!
Op maandag 11 september stond de eerste weekopening van het schooljaar gepland. De griezelgroep vertelde over het aankomende kamp, had een leuke quiz over alle stamgroepleiders en zongen alvast wat kampliedjes. Het was erg gezellig!


Kikkerpoel groep 8.
Wij zijn donderdagmiddag 21 september met alle kinderen van groep 8 naar de kikkerpoel geweest. Dat was heel leuk! We hebben daar veel over dieren, planten en bomen geleerd. We hebben ook met veel verschillende materialen gewerkt, zoals: zaag, heggenschaar en takkenschaar. Met deze materialen hebben we bomen en planten weggehaald. We hebben de poel boom- en takken vrij gemaakt zodat er weer diertjes kunnen leven. Bijvoorbeeld kikkers en salamanders. We kregen ook een mok van de gemeente Beesel als bedankje. Het was een actieve en geslaagde middag! Geschreven door: Mika, Lars en Marciano.
  
Bezoek Jos Geurts.
Op vrijdag 22 september is Jos Geurts op bezoek geweest in groep 8. Hij heeft van alles verteld over verschillende diersoorten. Ook mochten kinderen de dieren aaien en vasthouden. Het was een spannende en leerzame ochtend!