Samen leren, samen leven
Wilmy Willems
Mijn naam is Wilmy Willems en vanaf dag een dat peuterspeelzaal de Boemeltrein  geopend is, ben ik hier al werkzaam. Het voelt als een feestje om iedere keer weer met de kinderen aan de slag te gaan.  Het is mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van deze jonge kinderen. Het contact met de ouders vind ik ook heel belangrijk.

De samenwerking met de Triolier verloopt heel fijn, ik zal een paar dingen noemen: we nemen deel aan de gezamenlijke vieringen, we worden actief betrokken bij het opzetten van thema’s, we nemen deel aan de studiedagen, met de groepen 1-2 zijn er momenten dat we dingen samen doen. Vanwege de harmonisatie zal de naam peuterspeelzaal veranderen in speelleergroep maar het blijft de Boemeltrein, de plek waar ik mij als een vis in het water voel. Ik woon in Reuver, ben getrouwd en heb twee studerende kinderen. Ik hou super veel van mijn honden en maak graag lange wandelingen met hen. Ik zeg ook geen nee tegen zomaar een weekendje weg, maar ik zorg er dan wel voor dat ik op maandag weer lekker bij de Boemeltrein ben.

VVE inspectie 

Als u klikt op deze link vind ut het rapport van het onderzoek dat op 13 oktober 2016 bij peuterspeelzaal De Boemeltrein is uitgevoerd. Dit was in het kader van een steekproef waarbij  gegevens worden verzameld over de kwaliteit van de  voorschoolse educatie ten behoeve van de jaarlijkse rapportage "De staat van het onderwijs".