Onderwijsassistenten

Sandy Niessen

Mijn naam is Sandy Niessen en dit is mijn 3e schooljaar als onderwijsassistente binnen de Triolier. Ik werk veel met leerlingen individueel of in groepjes en ben regelmatig te vinden in de groepen om de leerkrachten te ondersteunen. Ook richt ik me op het opzetten van activiteiten en speciale vieringen. Ik ben 4 dagen in de week aanwezig, alleen op woensdag niet, dus jullie zullen mij vast wel eens tegenkomen.

Even kort over mijzelf. Samen met mijn man heb ik twee heerlijke kinderen, een jongen van 3 en een meisje van 5. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, zoals zwemmen, naar een speeltuin gaan en gezellige momenten beleven op de camping. Wanneer ik een beetje tijd voor mijzelf heb kijk ik graag een film en 'freubel' ik heel graag, zo maak ik baby- en kinderhaarspeldjes en dit vind ik heerlijk om te doen! 

Ik heb al een paar heerlijke jaren binnen deze school gehad en kijk uit naar dit nieuwe jaar!

Veel groetjes,
Sandy


 

Margot Goosen

Hallo, ik ben Margot Goosen.

Ik ben al bijna 31 jaar getrouwd met Alphons en wij wonen in het mooie Reuver. Wij hebben 3 dochters die alle drie al zijn uitgevlogen. Ook hebben wij nog een hond Otje waar ik zeker drie tot vier keer per dag mee wandel.
Ik werk al weer 5 jaar op de Triolier als onderwijsassistent, wat ik met heel veel plezier doe. Het is mooi om te zien hoe je kinderen kunt helpen met datgene wat ze nog moeilijk vinden.

Zeker als ze hierin groeien en zelf ervaren dat het toch lukt en hierdoor weer meer zelfvertrouwen krijgen en weer plezier krijgen in het leren. Ik werk met kinderen individueel, maarook met kleine groepjes. De kinderen waar ik mee werk zitten zowel in de onder-, midden- en bovenbouw.

Nog een klein beetje over wat ik buiten schooltijd nog allemaal doe. Ik wandel en fiets heel graag. Zowel in Nederland als in het buitenland heb ik er al aardig wat kilometertjes op zitten. Ik vind het ook heerlijk om samen met ons gezin leuke dingen te doen. Om fit te blijven sport ik als het even kan nog twee keer per week.

Groetjes,
Margot