Onderwijsassistenten

Sandy Niessen

Ik ben Sandy Niessen, 28 jaar, en ben sinds vorig schooljaar werkzaam als onderwijsassistente binnen de Triolier. Ik werk veel met leerlingen individueel of in groepjes en ben regelmatig te vinden in de groepen om de leerkracht te ondersteunen. Ook zal ik me gaan richten op het opzetten van activiteiten en speciale vieringen. Ik ben 4 dagen in de week aanwezig, alleen op woensdag niet, dus jullie zullen mij vast wel eens tegenkomen.

Even kort over mijzelf. In mijn vrije tijd doe ik het liefste leuke dingen met mijn man en 2 kinderen, 2 en 4 jaar, zoals zwemmen, naar een speeltuin gaan en gezellige momenten beleven op de camping. Wanneer ik een beetje tijd voor mijzelf heb kijk ik graag een film en 'freubel' ik heel graag, zo maak ik nu vaak baby- en kinderhaarspeldjes en dit vind ik heerlijk om te doen! 

Vorig jaar heb ik al een super leuk schooljaar hier gehad en ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe schooljaar!

Veel groetjes,
Sandy
 

Margot Goosen

Hallo, ik ben Margot Goosen.

Ik ben al bijna 31 jaar getrouwd met Alphons en wij wonen in het mooie Reuver. Wij hebben 3 dochters die alle drie al zijn uitgevlogen. Ook hebben wij nog een hond Otje waar ik zeker drie tot vier keer per dag mee wandel.
Ik werk al weer 5 jaar op de Triolier als onderwijsassistent, wat ik met heel veel plezier doe. Het is mooi om te zien hoe je kinderen kunt helpen met datgene wat ze nog moeilijk vinden.

Zeker als ze hierin groeien en zelf ervaren dat het toch lukt en hierdoor weer meer zelfvertrouwen krijgen en weer plezier krijgen in het leren. Ik werk met kinderen individueel, maarook met kleine groepjes. De kinderen waar ik mee werk zitten zowel in de onder-, midden- en bovenbouw.

Nog een klein beetje over wat ik buiten schooltijd nog allemaal doe. Ik wandel en fiets heel graag. Zowel in Nederland als in het buitenland heb ik er al aardig wat kilometertjes op zitten. Ik vind het ook heerlijk om samen met ons gezin leuke dingen te doen. Om fit te blijven sport ik als het even kan nog twee keer per week.

Groetjes,
Margot