Onderwijsassistenten

Sandy Niessen
Ik ben Sandy Niessen, 27 jaar,  en ben sinds dit schooljaar werkzaam als onderwijsassistente binnen de Triolier. Ik ga veel met leerlingen individueel of in groepjes werken en ben regelmatig te vinden in de groepen om de leerkracht te ondersteunen. Ook zal ik me gaan richten op het opzetten van activiteiten en speciale vieringen. Ik ben alle dagen aanwezig, dus jullie zullen mij vast wel eens tegenkomen.

Even kort over mijzelf. In mijn vrije tijd doe ik het liefste leuke dingen met mijn man en 2 kinderen, 1 en 3 jaar, zoals zwemmen, naar een speeltuin gaan en gezellige momenten beleven op de camping. Wanneer ik een beetje tijd voor mijzelf heb kijk ik graag een film en 'freubel' ik heel graag, zo maak ik nu vaak baby- en kinderhaarspeldjes en dit vind ik heerlijk om te doen!
Tijdens mijn laatste jaar op de opleiding heb ik binnen de Triolier stage gelopen, dus ik ben al een beetje bekend met de school.


Ik heb ontzettend veel zin om binnen deze school aan de slag te gaan en te helpen waar nodig is.

Veel groetjes,
Sandy
 

Margot Goosen
Hallo, ik ben Margot Goosen.
Ik ben getrouwd met Alphons en wij wonen al 26 jaar in het mooie Reuver. Wij hebben 3 dochters die inmiddels al een aantal jaren op zichzelf wonen.

Op de Triolier ben ik onderwijsassistente, wat inhoudt dat ik met kinderen uit bijna alle groepen werk. Dit kan individueel zijn of in groepjes. Het is dus heel erg afwisselend werk. Voor mij is dit heerlijk om te doen. Zeker als je ziet dat de kinderen vooruit gaan in hun ontwikkelingen en die grote lach ziet als iets eindelijk lukt.
 


Mijn hobby's zijn wandelen en fietsen. Ik vind het ook altijd gezellig om samen met ons gezin iets te ondernemen. Ook sport ik twee keer in de week om een beetje fit te blijven. Maar ook een dagje shoppen vind ik  leuk. Ik denk dat veel mensen mij wel al eens gezien hebben . Ik draai dan ook al een aantal jaartjes mee op de Triolier.
 
Hopelijk kan ik nog een aantal jaartjes met veel plezier  blijven werken.

Groetjes,

Margot