Onderwijsassistenten

Sandy Niessen

Mijn naam is Sandy Niessen en ik werk sinds 2018 als onderwijsassistente binnen de Triolier. Ik heb het hier erg naar mijn zin en vind het mooi om alle kinderen te zien groeien. Ik werk veel met leerlingen individueel of in groepjes en ben regelmatig te vinden in de groepen om de leerkrachten te ondersteunen. Ook richt ik me op het opzetten van activiteiten en speciale vieringen. Ik ben 4 dagen in de week aanwezig, alleen op woensdag niet, dus jullie zullen mij vast wel eens tegenkomen.
Even kort over mijzelf. Samen met mijn man heb ik twee heerlijke kinderen, een jongen van 5 en een meisje van 7. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de camping en doe graag leuke dingen met mijn gezin. Wanneer ik een beetje tijd voor mijzelf heb kijk ik graag een film of serie.

Ik heb al een paar gezellige jaren binnen deze school gehad en kijk uit naar dit nieuwe schooljaar!

Veel groetjes,
Sandy


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Mijn naam is Rick Wilms en ik ben 26 jaar oud. Ik werk sinds dit schooljaar als onderwijsassistent op de Triolier. Je zult mij vooral in de middagen tegenkomen, omdat ik in de ochtenden groepjes kinderen begeleid. Dit doe ik niet alleen op de Triolier, maar ook op andere scholen in Reuver.

In mijn vrije tijd speel ik erg graag op mijn gitaar, deze heb ik ook vaak bij me als ik op de Triolier ben. Verder zul je mij erg vaak in de sportschool vinden, hier ga ik bijna iedere dag heen. Ik wil dan ook graag heel sterk worden. Verder vind ik het heerlijk om met mijn vriendin leuke dingen te doen, maar lekker op de bank een filmpje kijken is ook altijd fijn.

Samen gaan we van dit schooljaar een topjaar maken!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------