Aanmelden SOVA-training gemeente Beesel

Leer samen spelen met Tim en Flapoor.
 
Deze training is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar.
 
Tim & Flapoor is een training voor het aanleren en oefenen van nieuwe sociale vaardigheden aan kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar. Tijdens de training leert je kind inzicht te krijgen in sociale situaties, stevig in de schoenen te staan en gemakkelijker contact te maken.
 
Veel kinderen vinden het bijvoorbeeld moeilijk om te vragen of ze met anderen mogen spelen of worden snel boos in de omgang met andere kinderen. Of misschien wordt hij of zij op school gepest. Deze training biedt handvatten voor kinderen om voor zichzelf op te komen en zichzelf niet weg te cijferen.
 
Kinderen van 6 tot en met 8 jaar leven nog volop in de wereld van de fantasie. Om daarbij aan te sluiten maakt de training gebruik van fantasiefiguren in de rollenspellen. De trainers spelen de fantasiefiguren Tim en Flapoor. Zij laten in elke training voorbeelden zien van zowel gewenste als ongewenste gedragingen naar elkaar toe. Daarnaast krijgt je kind huiswerk om thuis te oefenen met wat hij of zij geleerd heeft.
 
De training bestaat uit 8 bijeenkomsten. Deze zijn op 21, 28 maart, 4, 11, 18 april en 9, 16, 23 mei van 15.00 uur tot 16.30 uur. De training zal op OJBS de Triolier (St. Annastraat 31, 5953 LR Reuver) gehouden worden.
 
Deelname aan de groep is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen naar groepswerkbeesel@synthese.nl, t.a.v. Sandra Dekkers, telefoonnummer: 06-40972328.