Annejelle Maas
Mijn naam is Annejelle Maas en op donderdag en vrijdag sta ik als leerkracht in het pirateneiland. Dit jaar voor het eerst samen met Loes en we gaan er samen met de kinderen een super jaar van maken!

Op dinsdag ben ik ook op school, maar heb ik geen groep. Op die dag ben ik met andere zaken bezig, omdat ik ook onderbouwcoördinator ben. Als onderbouwcoördinator ben ik het aanspreekpunt van de groepen 0 t/m 4 en zorgen we ook voor een doorgaande lijn tussen de Boemeltrein en de groepen 1-2.
Samen met Rianne ben ik ook coördinator meer-en hoogbegaafdheid, een erg leuke uitdaging om mee bezig te zijn!


Ik heb een zoon van 16, Rik, die nu alweer in de vijfde klas van het middelbaar onderwijs zit.
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik speel namelijk cornet, dat is een kleine trompet. Iedere vrijdag hebben we hiervan repetitie en sinds vier jaar zit ik ook in het bestuur van deze vereniging, MV Valuas. Verder lees ik heel graag en doe ik graag leuke en gezellige dingen met Rik en met vrienden. En op dit moment ben ik volop bezig met repeteren voor de Venlose revue, die volgend jaar oktober in de Maaspoort te zien zal zijn. Ook ben ik gevraagd om begin september van dit jaar mee te doen met het koor van Viva Classic live, een hele mooie en spannende uitdaging voor mij!

Ik hoop jullie vaak te zien dit jaar en wens iedereen een heel gezellig, leerzaam en mooi schooljaar!


Loes Nissen

Mijn naam is Loes Nissen. Ik ben 36 jaar oud en kom uit Venlo. Vanaf dit schooljaar werk ik op de Triolier. Op maandag en dinsdag werk in Pirateneiland en op vrijdag bij de Ontdekkers. Ik ben al 12 jaar juf. 
Ik ben getrouwd met Frank. Samen hebben wij een dochter van 5 jaar oud, zij heet Tess. Onze zoon Gijs is nu 10 maanden oud. 

In mijn vrije tijd ga ik graag een hapje eten, naar de bioscoop, winkelen en spreek ik af met vrienden. 
Ik vind het ontzettend leuk dat ik bij jullie op school mag werken. We gaan er een gezellig jaar van maken!