Moniek Knippenbergh
Hallo allemaal, Mijn naam is Moniek Knippenbergh en ik ben 29 jaar. Vanaf dit schooljaar ben ik op maandag en dinsdag werkzaam in het pirateneiland. Op woensdag werk ik ook nog op het Maasveld in Tegelen in groep 4, hier werk ik dit jaar alweer voor het 7de jaar op school. Ik ben niet meer helemaal nieuw op de Triolier want in het schooljaar 2014-2015 heb ik ook een aantal maanden in groep 5-6 vervangen. Samen met Loek woon ik in Venlo. Afgelopen december zijn we voor de eerste keer mama en papa geworden van een zoontje Lenn.
In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, winkelen, lezen, wandelen en spreek ik graag met vrienden en familie af.

Ik heb ontzettend veel zin om er samen met alle kinderen en met Annejelle een super gezellig, leerzaam jaar van te maken! Mijn deur staat voor jullie open!
 

Annejelle Maas
Mijn naam is Annejelle Maas en op donderdag en vrijdag sta ik als leerkracht in het pirateneiland. Dit jaar voor het eerst samen met Moniek en we gaan er samen een super jaar van maken!

Op dinsdag ben ik ook op school, maar heb ik geen groep. Op die dag ben ik met andere zaken bezig, omdat ik ook onderbouwcoördinator ben. Als onderbouwcoördinator ben ik het aanspreekpunt van de groepen 0 t/m 4 en zorgen we ook voor een doorgaande lijn tussen de Boemeltrein en de groepen 1-2.
Samen met Rianne ben ik ook coördinator meer-en hoogbegaafdheid, een erg leuke uitdaging om mee bezig te zijn!

Ik heb een zoon van 15, Rik, die nu alweer in de vierde klas van het middelbaar onderwijs zit.
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik speel namelijk cornet, dat is een kleine trompet. Iedere vrijdag hebben we hiervan repetitie en sinds drie jaar zit ik ook in het bestuur van deze vereniging, MV Valuas. Verder lees ik heel graag en doe ik graag leuke en gezellige dingen met Rik en met vrienden. En op dit moment ben ik volop bezig met repeteren aan de musical, Scrooge, om die in december 2018 in de Maaspoort ten uitvoering te brengen. Ik heb hierin een paar kleinere rollen en Rik heeft een belangrijke rol. Dus we staan samen op het podium! Heel mooi om samen mee te maken.

Ik hoop dat jullie net als ik (alweer bijna 21 jaar) een superleuke en leerzame tijd hebben op de Triolier en er later nog vaak aan terug zullen denken!