Annejelle Maas

Mijn naam is Annejelle Maas en op donderdag en vrijdag sta ik als leerkracht in het pirateneiland. Dit jaar voor het eerst samen met Lotte en Linda en we gaan er samen met de kinderen een super jaar van maken!

Op dinsdag ben ik ook op school, maar heb ik geen groep. Op die dag ben ik met andere zaken bezig, omdat ik ook onderbouwcoördinator ben. Als onderbouwcoördinator ben ik het aanspreekpunt van de groepen 0 t/m 4 en zorgen we ook voor een doorgaande lijn tussen de Boemeltrein en de groepen 1-2.
Samen met Rianne ben ik ook coördinator meer-en hoogbegaafdheid, een erg leuke uitdaging om mee bezig te zijn!


Ik heb een zoon van 17, Rik, die nu alweer in het laatste jaar van het middelbaar onderwijs zit.
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik speel namelijk cornet, dat is een kleine trompet. Iedere vrijdag hebben we repetitie en sinds vijf jaar zit ik ook in het bestuur van deze vereniging, MV Valuas. Verder lees ik heel graag en doe ik graag leuke en gezellige dingen met Rik en met vrienden. 
Verder doe ik mee aan de Venlose Revue, die volgend jaar september de première heeft. Ook maak ik deel uit van Coro Classico, het koor dat altijd zingt bij Viva Classic Live.

Ik hoop op veel en goed contact met jullie allemaal en wens iedereen een heel gezellig, leerzaam en mooi schooljaar toe!  
 


Lotte Aerdts


Mijn naam is Lotte Aerdts en ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de pabo. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te wandelen en wat leuks te doen met vrienden en familie!
Dit schooljaar vervanging ik Linda totdat ze weer terug is van haar zwangerschapsverlof. Ik ben op de maandag en dinsdag te vinden in het Pirateneiland, op de donderdag bij de Avonturiers en op de vrijdag bij de ontdekkers.


Linda Vercoulen

Mijn naam is Linda Vercoulen. Ik werk sinds 2009 op de Triolier. Ik heb gewerkt in de groepen 1-2, 3-4 en 5-6. Nu sta ik op maandag en dinsdag als leerkracht in het Pirateneiland en op vrijdag bij de Ontdekkers. Ik vind het erg leuk om weer bij groep 1-2 te werken!

Samen met mijn partner hebben we twee dochters, Pien en Mees. 
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met ons gezin leuke dingen te doen, te lezen, series te kijken en een spelletje te doen met mijn vriendinnen.
 
Tot ziens op de Triolier!