Start van het schooljaar in de groepen 7-8
De eerste 2 weken zitten er alweer bijna op. We hebben al hard gewerkt en veel gezellige dingen gedaan! Hieronder een kort verslag:
Week 1
Op maandag hebben we onze vakantieverhalen verteld aan de hand van super leuke foto's. In de Talentenvijver hebben we dinsdag kennisgemaakt met Loes. Elke dinsdag staat Loes in groep 7-8a. Op het chromebook hebben we de afgelopen week een vakantieverhaal gemaakt. We hebben geleerd hoe we moeten werken met Google Documenten en er is geëxperimenteerd met allerlei functies binnen dit programma. Alle kinderen vonden het reuze interessant en hebben enthousiast aan hun verhalen gewerkt. Dat smaakt zeker naar meer! 

Ook hebben de kinderen uit de Talentenvijver weer gegymd, nog lekker buiten. 

Week 2  
We hebben de afgelopen week weer hard gewerkt aan verschillende doelen van onder andere taal, spelling, rekenen en begrijpend lezen. Ook was onze schoolbieb weer open na een lange tijd en dus kunnen we weer lekker lezen in de groep.
Tijdens de doorschuifdag hebben we al super leuke boekenleggers gemaakt die nu goed van pas komen. 
Als je in groep 7-8 zit dan is het ook belangrijk dat je een agenda hebt.
Afgelopen week is de agenda samen met de kinderen ingeschreven en zijn de kringen gepland.

Na een heerlijke week hebben we donderdagmiddag in beide groepen lekker getekend. We zijn begonnen aan een heus zelfportret. Als de portretten klaar zijn zullen we jullie het eindresultaat laten zien!