Rianne Crins


Mijn naam is Rianne, ik ben 34 jaar oud en woon in Beesel. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werk ik in de Talentenvijver. Op dinsdag heb ik extra taken als bouwcoördinator van de bovenbouw en dan staat Loes in onze groep. De afwisseling van het werk vind ik super leuk, elke dag geniet ik weer van het werken en alle gezellige dingen op onze school. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit te eten, te winkelen, te lezen, films te kijken en gezellige dingen te ondernemen met familie en vrienden. Om mijn conditie een beetje op peil te houden sport ik elke week bij de fitness in Belfeld.

In de Talentenvijver gaan we er dit jaar weer een super gezellig en leerzaam schooljaar van maken. Samen met de kinderen zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt en een hoop dingen kan leren bij ons in de groep. Naast rekenen, taal, spelling en lezen vinden we het heel erg leuk om gezellig te kletsen, spellen te spelen en lekker te knutselen. Ook gaan we dit jaar aan de slag met de chromebooks en dat lijkt ons super gaaf!

Natuurlijk verheugen we ons allemaal ook erg op het schoolkamp. Ben je benieuwd geworden naar onze groep, kom dan gerust een keertje kijken. Ik wens iedereen weer een super gezellig en leerzaam schooljaar toe!

Groetjes,
Rianne