Lejo ontdekt het orkest:
De kinderen van groep 3-4 zijn op bezoek geweest in DOK 6 naar de voorstelling van Lejo. In samenwerking met Philharmonie Zuid Nederland hebben de kinderen voorbereidende lessen gehad in de groep. Het concert was heel mooi en grappig. Met stralende snoetjes kwamen ze de theaterzaal uit. Bedankt Lejo voor deze leuke en muzikale middag!Leren over personen van vroeger.
De kinderen van groep 3-4 hebben als afsluiting van het thema 'Leren over personen van vroeger' een tentoonstelling gemaakt. In het museum waren kunstwerken te bewonderen over Vincent van Gogh en Karel Appel. Tevens hebben de kinderen hun boekje over hun held van vroeger tentoongesteld. De boekjes gingen bijvoorbeeld over Anne Frank of Michiel de Ruyter. Het was een leuke en drukbezochte afsluiting van het Jeelo thema.
  
Jeelo - Zintuigen
Tijdens Jeelo hebben de kinderen van groep 3-4 al veel geleerd over de verschillende zintuigen. Vandaag kwam Sjieuwke, een orthoptist, ons een heleboel leren over het oog en zien. De kinderen weten nu hoe het oog werkt en ze hebben zelf mogen testen of hun ogen nog goed genoeg konden zien. Het was een leerzame en leuke activiteit.