Wilmy Willems
Ik heet Wilmy Willems. Mij kun je vinden bij de peuters op de Boemeltrein, dit is de speelleergroep. Ik kan er mijn passie helemaal in kwijt. Iedere dag word ik weer aangenaam verrast door de kinderen, geen dag is hetzelfde. ik werk al jaren met heel veel plezier in de Boemeltrein en door me steeds te blijven verdiepen en me te blijven verwonderen in de ontwikkeling van het jonge kind zal het me zeker nog lang niet gaan vervelen.

Verder vind ik het heerlijk om met mijn honden te spelen en lange wandelingen met ze te maken. Tegen een "weekendje weg", samen met mijn man, zoon of dochter zeg ik geen nee.

Nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen bij de Boemeltrein. Mijn collega Fia, ik en een van de vrijwilligers uit ons vaste team het u van harte welkom.
 

Fia Killaars
Ik ben Fia Killaars en woon in Swalmen. Sinds dit schooljaar actief bij de Boemeltrein. Werken met kinderen is mijn grote passie en dit doe ik al bijna 25 jaar met héél veel plezier. Nog steeds word ik blij als de peuters 's ochtends binnenkomen en ben ik benieuwd en nieuwsgierig om ze te zien groeien en ontwikkelen. Heerlijk om hier, samen met de ouders, een stukje aan bij te dragen.

Mijn 2 studerende dochters wonen op kamers en ik krijg meer tijd voor mijn andere passie: wonen!  Behalve dat ik altijd in de weer ben met mijn eigen huis, geef ik ook kleur-  en interieuradvies en organiseer workshops voor het maken van decoraties van natuurlijke materialen.

In de vrije tijd die overblijft vind ik het fijn om veel gezellige dingen te ondernemen met familie en vrienden en tijdens de zomermaanden geniet ik volop met mijn vriend Math van ons bootje. 

VVE inspectie 

Als u klikt op deze link vind u het rapport van het onderzoek dat op 13 oktober 2016 bij peuterspeelzaal de Boemeltrein is uitgevoerd. Dit was in het kader van een steekproef waarbij  gegevens worden verzameld over de kwaliteit van de  voorschoolse educatie ten behoeve van de jaarlijkse rapportage "De staat van het onderwijs".