Anouk Suntjens
 Mijn naam is Anouk. De hele week ben ik te vinden in groep 3-4 a, de Tovertuin. Na de Pabo heb ik vier jaar gewerkt op OJBS de Omnibus in Baarlo. Sinds acht jaar werk ik op OJBS de Triolier.
Heel enthousiast sta ik voor het zesde jaar in groep 3-4! Met veel plezier begeleid ik de kinderen in hun leerproces. Ik kan ontzettend genieten van hun eerlijkheid, spontaniteit en enthousiasme!
 
In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met vriendinnen, mooie reizen maken, geniet van een mooi boek of een spannende serie.
 
Heel veel plezier, op de Triolier!
 

Groetjes,
 Anouk.


Marly de Rond
Mijn naam is Marly de Rond en ik ben sinds maart 2020 full-time invaller bij groep 3-4a de Tovertuin. Ik ben 15 jaar geleden deeltijd afgestudeerd aan de Pabo. In de jaren daarna heb ik afwisselend gewerkt in het basisonderwijs als in het bedrijfsleven. Mijn hart ligt toch toch in het basisonderwijs. Bij kinderen van 6 tot en met 9 jaar voel ik mij helemaal thuis. In hun fantasie en leefwereld is alles mogelijk; hoe leuk is dat!!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en onze kinderen. Motorrijden, zwemmen, het lezen van biografieën en bezoeken van popfestivals zijn mijn hobby's.