Samen leren, samen leven
Dorette Houwen
 Mijn naam is Dorette Houwen. Ik ben op maandag, dinsdag en de woensdag om de week werkzaam in groep 3-4 B, de Kasteelgroep. Na de Pabo ben ik meteen begonnen op OJBS de Triolier. Eerst in groep 3-4, daarna even in groep 5-6 en toen weer terug naar groep 3-4. Ik vind het geweldig om te werken met kinderen en om te zien hoe enthousiast ze met hun werkjes bezig zijn. Ik geniet hier enorm van!
 
In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn man Leon en ons zoontje Siem, gezellig kletsen met vriendinnen, skeeleren, op vakantie gaan of winkelen.
 
Heel veel plezier, op de Triolier!
 
Marie-José Daemen
 
Mijn naam is Marie-José Daemen. Ik ben 32 jaar oud en ben sinds 2010 afgestudeerd aan de Pabo in Helmond. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan met invalwerk binnen de stichting Akkoord. Doordat ik op de Triolier ben afgestudeerd wisten zij mij vaak te vinden als er hulp nodig was. Dit deed ik natuurlijk maar al te graag!
 
Dit jaar ben ik werkzaam in de Kasteelgroep, samen met Dorette. En wel op de donderdag en vrijdag, en af en toe de woensdag. Ook kun je mij vinden in de Schatkist, waar ik Rianne op de dinsdag ga helpen zodat zij buiten de klas aan haar taken als bovenbouwcoördinator kan werken.
In de klas vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig en thuis voelen. Op deze manier kunnen kinderen zich opstellen om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Verder vind ik het geweldig om kinderen te helpen en te begeleiden en ze zo te groeien, zowel cognitief als sociaal-emotioneel.
 
In mijn vrije tijd ben ik graag thuis met mijn vriend Guus en onze 2 zoontjes Lewis (van 1 jaar) en Jack (van 3 jaar oud).  Ook ben ik dol op lezen en films kijken en ga ik graag op vakantie met mijn familie. ’s Zomers heerlijk naar de zon en in de winter genieten we altijd van ons jaarlijkse wintersportvakantie.
 
Mocht je nog vragen hebben, kom dan gerust bij me langs!