Linda Vercoulen
Mijn naam is Linda. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden in groep 3-4b, de Kasteelgroep.

Ik ben na de Pabo meteen kunnen starten op OJBS De Triolier. Ik heb gewerkt in de groepen 1-2, 5-6 en nu 3-4. Ik vind het belangrijk dat kinderen graag naar school komen en help ze met veel plezier bij hun leerproces. Jongere kinderen zijn creatief in het bedenken van oplossingen, spontaan en enthousiast. Hier kan ik echt van genieten!In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend en dochter. Ook houd ik erg van lezen, fröbelen, met vriendinnen kletsen, Zumba en series kijken.
Groetjes, 

Linda
 

Dorette Houwen
Mijn naam is Dorette Houwen. Ik ben op maandag en dinsdag werkzaam in groep 3-4 B, de Kasteelgroep. Na de Pabo ben ik meteen begonnen op OJBS de Triolier. Eerst in groep 3-4, daarna even in groep 5-6 en toen weer terug naar groep 3-4. Ik vind het geweldig om te werken met kinderen en om te zien hoe enthousiast ze met hun werkjes bezig zijn. Ik geniet hier enorm van!
 
In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn man Leon en ons zoontje Siem, gezellig kletsen met vriendinnen, skeeleren, op vakantie gaan of winkelen.
 
Heel veel plezier, op de Triolier!