Samen leren, samen leven
Imke Smits
 Mijn naam is Imke Smits en ik ben 24 jaar oud.
Ik woon in Venlo, samen met mijn vriendje Niek. Iedere dag kom ik met mijn autootje op en neer naar Reuver.

Ik werk nu zo’n 3 jaar op de Triolier en dat doe ik met ontzettend veel plezier. Dit schooljaar ben ik in verschillende groepen te vinden. Ik werk één dag in de week in groep 7-8, één dag in groep 5-6 en 3 dagen in groep 3-4. Ik vind het heel erg leuk om iedere dag met de kinderen te werken en zo samen nieuwe dingen te leren.
 


In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een spannend boek te lezen en erop uit te gaan met mijn vriend of vriendinnen. Ook houd ik ontzettend veel van dansen. Wanneer ik een goed deuntje hoor wil ik het liefste meteen gaan swingen!

Heb je nog vragen aan mij of wil je een keertje komen kijken bij mij in de klas? Je bent van harte welkom!
 
Dorette Houwen
Mijn naam is Dorette. Ik ben op maandag, dinsdag en de woensdag om de week werkzaam in groep 3-4 B, de Kasteelgroep. Na de Pabo ben ik gelijk begonnen op OJBS de Triolier. Eerst in groep 3-4, daarna even in groep 5-6 en toen weer terug naar groep 3-4. Ik vind het geweldig om te werken met kinderen en om te zien hoe enthousiast ze met hun werkjes bezig zijn. Ik geniet hier enorm van!
 
In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn man Leon en ons zoontje Siem, gezellig kletsen met vriendinnen, wandelen of winkelen.
 
Heel veel plezier, op de Triolier!