Samen leren, samen leven
Robin Giesen
Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Robin Giesen. Ik ben 32 jaar oud en werk sinds mei 2011 op OJBS de Triolier. Ik geef al 6 jaar met veel plezier les in groep 7/8. Ik vind het ontzettend leuk om met een groep kinderen een band op te bouwen en om er samen met de kinderen een spontane en sociale groep van te maken. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en dat ieders talenten naar voren kunnen komen. 
 
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om gitaar te spelen. Ik speel ook in een band en we treden zo nu en dan op in de regio! Tevens probeer ik regelmatig te sporten. Een rondje op mijn wielrenfiets of een uurtje in de fitness vind ik heerlijk!
Tot ziens!
 
Vera Peeters
Mijn naam is Vera Peeters en ik ben 23 jaar oud. Vorig jaar heb ik met veel plezier stage gelopen op OJBS De Triolier. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier nog een jaar mag blijven. Dit is tevens ook mijn laatste jaar. Ik zit namelijk in het vierde leerjaar van de PABO. Op de maandag en dinsdag ben ik te vinden in de Griezelgroep. Wat ik erg belangrijk vind is dat kinderen zich op hun gemak voelen in de groep en dat ze zich zelf kunnen zijn.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vriendinnen te winkelen, het terras op te gaan of andere leuke dingen te doen. Verder ben ik wel eens op het podium te vinden. Ik zit namelijk bij de toneelclub in Kessel. Buiten het toneel spelen, vind ik het ook belangrijk om te bewegen, daarom ga ik af en toe hardlopen of wandelen.

Heel veel plezier op OJBS De Triolier.
Ik heb er in ieder geval al weer veel zin in !